Últims dies per a participar en les activitats de temàtica Àfrica a la Biblioteca

El 2 de setembre és l'últim dia per a participar en l'activitat 'Decorem Àfrica' i visitar l'exposició 'Àfrica: una gran desconeguda'

Entre el 4 de juliol i el 2 de setembre, la Biblioteca Central acull dues activitats centrades en el continent africà:els infants poden decorar la sala dels petits lectors tot sentint històries d'Àfrica, i es pot visitar també una petita exposició sobre el continent que va ser bressol de la humanita.

Decorem Àfrica és el nom de la proposta de la Biblioteca adreçada als infants lectors. Es tracta de  guarnir la sala de petits lectors inspirant-se en el conte nigerià El sol, la lluna i l'aigua. La biblioteca proporcionarà els infants màscares, peixos, estrelles de mar, algues, tortugues i molts altres animals marins, que poden pintar de forma individual i en qualsevol moment al llarg de l’estiu. 

La transmissió d’històries a través de la veuha estat vital en l'evolució humana. Una llegenda de Nigèria, El Sol, la Lluna i l’Aigua, permet a qui la coneix imaginar-se i aprendre moltes coses. El Sol i la Lluna sempre juguen a casa de l’Aigua. Anirà l’Aigua a casa dels seus amics? Què passarà quan els visiti? Una història per explicar i inspirar els infants cerdanyolencs en el procés de decoració del lloc dels petits lectors.

Àfrica: una gran desconeguda

Malgrat la seva proximitat geogràfica i els llaços històrics i culturals que ens uneixen, i ser el lloc on es va originar la humanitat i el bressol de grans civilitzacions, Àfrica és el gran continent desconegut per a Europa. Per això, la biblioteca proposa conèixer aquest gran continent, la seva història, la naturalesa, la música, els seus costums, en una exposició documental que e spot veure en la planta 0 fins el 2 de setembre. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.