Una convocatòria falsa provoca un 'macrobotellón' a la UAB

Un cartell que prometia concerts i PDs concentra milers de persones durant tota la matinada a la Universitat Autònoma de Barcelona

Un cartell fals publicat a les xarxes socials prometia una nit de concerts i PDs a la Facultat d'Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona. Milers de persones de tot el Vallès i Barcelona van agrupar-se al campus i, quan es va descobrir que no hi havia res organitzat, van acabar creant un macrobotellón.

Els Mossos d'Esquadra i la seguretat interna de la universitat van controlar les entrades a l'espai, tot i que no podien accedir a l'interior perquè es tracta d'un espai privat. El botellón va ampliar-se per tot el campus, que ha donat lloc a la festa fins al matí. Les mesures de seguretat per prevenir la Covid-19 no es podien dur a terme en aquesta trobada que s'ha fet només una setmana després d'haver començat les classes.

 

Els participants del botellón han fet servir els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per traslladar-se i alguns han quedat malmesos després del seu pas, amb cadires trencades i vidres pintats.

Cartell de la convocatòria falsa a la UAB. FOTO: Cedida.

Cartell de la convocatòria falsa a la UAB. FOTO: Cedida.