contingut promocionat
Casa Batllo logo

 

 

Una experiència màgica amb la família a Casa Batlló

L'emblemàtic edifici d'Antoni Gaudí ofereix una visita familiar amb realitat virtual que sorprendrà tant a grans com petits

Vols descobrir el monument de Gaudí d'una manera espectacular amb els teus? Aprofita que els nens fins a 12 anys tenen entrada gratuïta i visita Casa Batlló amb nens. Viu una experiència immersiva que farà que els infants gaudeixin de l'obra amb la mateixa intensitat que els adults. Art, llum, color i moltes sorpreses.

Què fer a Barcelona amb nens? Casa Batlló, el teu pla familiar

Casa Batlló dona la benvinguda a les famílies a la casa màgica de Gaudí. Una obra mestra que, amb l'ajuda de la tecnologia, es transforma en un món increïble ple de sensacions.

En aquesta visita tot és possible. Els quadres cobren vida, es produeixen projeccions impossibles i a més, seràs testimoni amb la teva família de la primera sala immersiva LED 360° del món. I tindràs el privilegi de viure un viatge únic a la genialitat del gran arquitecte català.

Aquestes són les experiències que captivaran als teus:

  • Sales immersives. La màgia de Gaudí us atraparà en un espai espectacular.
  • Realitat virtual. Aprofundeix en l'univers del mestre i descobreix el seu món amb una videoguia amb realitat augmentada.
  • Projeccions 360º.  Meravella't de la natura com ho va fer Gaudí en una sala amb més d'un miler de pantalles.
  • Habitatge privat dels Batlló. Viatja al passat per veure en primera persona la vida íntima al segle XX.
  • Quadres interactius. Diuen que si les parets parlessin... Doncs bé, a Casa Batlló els quadres amaguen la seva història.
  • Hologrames. Deixa't portar per la màgia que t'ofereix aquest emblemàtic edifici en cada racó.
Una mostra de l'experiència immersiva de Casa Batlló. FOTO: Cedida

Una mostra de l'experiència immersiva de Casa Batlló. FOTO: Cedida

Tot sobre Gaudí

Aquesta nova experiència permet al visitant endinsar-se a la ment de Gaudí i descobrir tot sobre les seves obres i inspiracions de la natura, especialment la Casa Batlló, a través d'aquests espais:

  1. La primera sala immersiva et submergeix a la infància de Gaudí i la seva primera vegada en contacte amb la natura.
  2. La darrera sala immersiva recull l'empremta que va deixar l'arquitecte a la humanitat. I, gràcies a la intel·ligència artificial, es pot entrar a la seva ment i veure la realitat a través dels seus ulls.
  3. Hi ha algunes altres produccions que submergeixen al visitant en el seu context, en el temps i en el moment que va viure Antoni Gaudí.

La visita familiar a la Casa Gaudí amb realitat virtual es va inaugurar l'any 2021 i compta amb 2.000 m² extres d'espais per al gaudi dels infants que els obligaran a estar molt atents si no es volen perdre tots els detalls.

Descobreix el millor pla cultural per fer amb nens de fins a 12 anys a Barcelona. Consulta a la pàgina web els descomptes especials i viu la màgia de Gaudí!