La Universitat Autònoma de Barcelona obre inscripcions per als cursos d’estiu

La UAB Barcelona Summer School es posa en marxa entre els mesos de juny i juliol

Els cursos d’estiu UAB Barcelona Summer School de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han obert inscripcions per a l’alumnat que vulgui cursar les assignatures que s’imparteixen entre els mesos de juny i juliol. 

Les classes arrenquen quan ha finalitzat el curs ordinari i es fan de forma presencial al campus de Bellaterra, a Cerdanyola del Vallès. La majoria dels cursos s’imparteixen en anglès i els alumnes poden obtenir entre 6 i 12 crèdits europeus (ECTS ) en dos períodes de tres setmanes.

Els cursos

Les matèries que s’imparteixen   formen part de diferent àrees de coneixement: Ciències, Biociències, Ciències de salut, Arts i humanitats, Ciències socials i jurídiques i Enginyeries.

Des de la UAB destaquen que els cursos estan oberts a estudiants de grau i de postgrau, tant locals com internacionals, i a alumnes i exalumnes de la UAB. El preu per assignatura és de 910€ (6 ECTS) i de 214€ per a estudiants i alumni de la UAB. Les inscripcions d’estudiants internacional i nacionals (no UAB) abans del 1 de maig tindran un 20% de descompte.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.