Els usuaris de la residència CleceVitam Ceritania assisteixen al concert de Nadal de l’escola FEDAC

L'Escola FEDAC va fer el seu tradicional concert de Nadal

El dimecres 21 de desembre, l’escola FEDAC de Cerdanyola del Vallès va convidar els usuaris de la residència CleceVitam Ceritania a gaudir del seu tradicional concert de Nadal, juntament amb les famílies de l’alumnat. Durant el concert, els alumnes de l’escola van interpretar algunes de les cançons de Nadal més conegudes.

Maria Vidal, usuària de CleceVitam Ceritania, explica que l'activitat va resultar molt emotiva ja que, segons explica, “el Nadal vist des dels ulls de la infantesa és l’època més màgica de l’any i avui, ens han transmès aquesta il·lusió a través de les cançons”. En acabar la cantada de nadales, els usuaris i usuàries del centre residencial van poder fer un petit recorregut per les instal·lacions de l’escola, acompanyats pels alumnes que els hi van voler mostrar alguns dels treballs que han realitzat durant el primer trimestre del curs. 

La Xènia Puig, directora de la residència destaca que activitats com aquesta no només ajuden a reforçar els vincles socials, sinó que permeten contribuir, en part, a l’estimulació cognitiva de les persones grans ja que, “recordar cançons de Nadal ens pot fer reviure alguns dels moments més especials que hem viscut al llarg dels anys, durant aquesta festivitat”.

Aquesta però, no serà l’única activitat que ambdós centres celebrin conjuntament, ja que s’emmarca dins el projecte sAvis mitjançant el qual, es duran a terme diverses activitats durant el curs escolar per crear espais on, tant l’alumnat com les persones residents, puguin compartir coneixements, vivències i anècdotes, alhora que construeixen nous llaços socials.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.