La vacunació de la segona dosi a la Regió Sanitària de Cerdanyola començarà el dia 20

La segona dosi s’ha de posar a partir dels 21 dies d’administració de la primera

El dimecres 20 de gener s’iniciarà l’administració de la segona dosi a les residències de la Regió Sanitària Metropolitana Nord, on s'hi inclou Cerdanyola del Vallès. La segona dosi s’ha de posar a partir dels 21 dies d’administració de la primera i es començarà pels primers centres que van rebre la visita dels equips vacunadors: a Sabadell Gent Gran la vacunació està prevista per dimecres al matí.

El Departament de Salut ha vacunat fins ara a la Regió Sanitària Metropolitana Nord un total de 36.250 persones: 9.608 residents i 26.642 professionals sanitaris, tant de residències com d’hospitals i Centres d’Atenció Primària. Aquests col·lectius són els considerats prioritaris en la primera etapa de vacunació. 

Les primeres vacunes es van administrar el diumenge 27 de desembre a la residència Sabadell Gent Gran i aquest cap de setmana ha finalitzat l’administració de la primera dosi a pràcticament totes les residències del territori. Només resten pendents algunes residències vermelles que es vacunaran durant els propers dies

En total, la Metropolitana Nord compta amb 5 equips vacunadors que han anat desplegant progressivament la campanya de vacunació a les residències del territori. Anna Aran, gerent de la Regió Sanitària Metropolitana Nord, assegura que “s’ha fet un gran esforç per vacunar al més aviat possible els residents i professionals de les residències perquè aquesta és la mesura que ens ha de permetre combatre la pandèmia i retornar la normalitat als centres”. Aran recorda que la vacunació contra la Covid-19 requereix una logística i una formació molt específica i agraeix la dedicació de tots els professionals implicats en la campanya.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.