Un veí de Bellaterra mor en un accident a l'AP-7

El jove de 22 anys va patir un accident quan tornava d'unes colònies, on feia de monitor

Un jove veí de Bellaterra, de 22 anys, ha mort a causa d'un accident de trànsit que va passar mentre feia de monitor per un grup d’infants i del qual ell en va sortir ferit greu. Una setmana més tard moria per les lesions causades de l’accident.

La família, amics i gran part de la comunitat educativa de Bellaterra està consternada per la prematura mort del jove, que formava part del Grup Escolta Bellaterra.

L'accident es va produir quan un camió va envestir pel darrere l'autocar on ell viatjava, el qual estava parat al voral per una avaria. La resta de passatgers van partir contusions lleus.  

Aquest dimecres 2 d'agost ha tingut lloc la cerimònia de comiat al Tanatori Truyols de Cerdanyola (Carrer dels Boters, 18).

 

Juliol negre a les carreteres catalanes

Vint persones han mort al juliol a Catalunya en accident de trànsit en vies interurbanes, el pitjor mes d'aquest any 2023, tot i que des del gener la xifra de morts ha baixat un 9% respecte al mateix període de l'any passat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.