Els veïns de Les Fontetes entreguen les signatures per millorar el CAP del barri

L'Associació de Veïns del barri ha recollit més de 1.400 signatures

L'Associació de Veïns i Veïnes de Les Fontetes, a Cerdanyola del Vallès, ha entregat a l'alcalde Carles Cordón les 1.403 signatures que han recollit per demanar millores en el Centre d'Atenció Primària del barri.

Durant quatre mesos, els membres de l'AV Les Fontetes ha recollit signatures per exigir canvis en el servei del CAP del barri cerdanyolenc. En concret, demanen que recuperi serveis que ja oferia anteriorment com el de pediatria, el servei de tarda (el CAP està obert de 8 a 14h) i l'augment del nombre de metges de família. Gairebé un centenar de veïns i veïnes del barri s'han concentrat aquest 4 d'octubre a l'entrada del CAP per mostrar el seu suport a les peticions de l'AV.

Davant dels assistents i de l'alcalde de Cerdanyola, el president de l'AV de Les Fontetes, Antonio López, ha recordat "el compromís que l'any 2009 van signar tots els partits i l'IQS per impulsar una consulta entre els veïns del barri perquè ells mateixos puguin escollir a quin CAP volen anar". López ha explicat que davant l'incompliment d'aquest compromís, els veïns presenten ara les més de 1.400 signatures que donen suport a aquesta petició i altres requeriments. Des de l'AV de Les Fontetes reclamen la unió de l'Ajuntament i el veïnat per exigir a la Generalitat l'ampliació dels serveis de l'ambulatori.

 

 

 

Per la seva banda, l'alcalde Carlos Cordón ha reconegut la lluita veïnal de Les Fontetes i assegurat que participarà de les seves reivindicacions: "És cert que en els últims anys se'ns han retallat molts serveis i estaré el primer a les manifestacions perquè no tanquin aquests o qualsevol altre ambulatori de Cerdanyola". A més, Cordón ha volgut destacar el seu compromís conjunt amb els Ajuntaments de Montcada i Reixac i Ripollet per demanar la construcció de l'Hospital Ernest Lluch.

"No som optimistes si pensem en què farà la Generalitat", assegura Antonio López, president de l'AV Les Fontetes, qui afegeix que a l'ajuntament només demanen "que es posi al capdavant" de la reivindicació.

 

Desenes de veïns s'han concentrat davant el CAP de Les Fontetes

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?