VÍDEO: Chucky, Dràcula i Freddy Krueger aterroritzen el barri de Canaletes

L'Associació de Veïns i Veïnes de Canaletes ha tornat a celebrar el 'Bosc Maleït' amb un èxit rotund

Els personatges més terrorífics del cinema van esdevenir realitat la nit de dissabte 29 d'octubre al Parc de la Riera de Collserola. La Noia de l'Exorcista, It o Freddy Krueger van estar presents en una nova i exitosa edició del 'Bosc Maleït' de l'Associació de Veïns i Veïnes de Canaletes, un passatge de Halloween sense ànim de lucre en què socis i sòcies es disfressen i interpreten el seu paper per atemorir els participants. Les entrades es van esgotar poc més de mitja hora després de començar-se a repartir.

Més info: FOTOS: El Parc de la Riera esdevé un cementiri encantat per Halloween

La temàtica d'enguany va ser el cementiri, on els morts vivents rebien els visitants just abans de fer-los passar a dins del túnel. La gran qualitat de la caracterització, els decorats, la il·luminació i el so col·laboraven en crear aquesta atmosfera lúgubre. Amb tot, l'Associació assegura que enguany ha estat l'edició més terrorífica després que el túnel s'hagués hagut d'aturar per la pandèmia.

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.