VÍDEO: Egipcis, 'cowgirls' i Cruella de Vil a la passarel·la de moda de l'envelat

Les botigues locals Va d'infants, D'ruta, Mima't i la Perruqueria Montull van desfilar mostrant els seus productes a la passarel·la de Grup Moda

Moda, pentinats, coreografies i 'performances'. La desfilada de moda del Grup Moda ha trepitjat fort en les festes de Sant Martí 2021, arribant a l'envelat la nit passada de divendres 12 en la seva 38a edició. Enguany, els serveis locals participants han estat quatre: la botiga de roba de nens i nenes Va d'infants, la Perruqueria Montull, la botiga de roba interior i de dormir Mima't i l'establiment de moda femenina D'Ruta

Tot i això, enguany la participació de botigues locals ha estat més escassa que anteriors anys. En conseqüència, l'organització ha hagut d'omplir la desfilada amb quatre actuacions de l'acadèmia de ball Roger's i amb tres desfilades per cada botiga participant. 

El què no ha minvat aquest any ha estat l'afluència de públic; l'envelat s'ha omplert de gom a gom i la gent -sempre amb mascareta- ha vist l'espectacle tant asseguda com de peu. Les coreografies de Roger's han obert i tancat la desfilada, a més de servir d'entremesos per entretenir els assistents.

Clica en aquest link per veure les imatges de la desfilada

D'entre les actuacions de les botigues participants han destacat especialment la temàtica del personatge de dibuixos animats 'Cruella de Vil' que ha recreat la Perruqueria Montull. També ha fet exaltar al públic la desfilada final de Mima't de temàtica egípcia i al so de música amb arrels orientals. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.