VIDEO: Una veïna de Cerdanyola bloqueja una tala d'arbres a la ciutat

La dona protestava contra la tala dels arbres de la plaça Goya


Una veïna del barri de Cerdanyola del Vallès ha bloquejat la tala dels arbres de la plaça Goya, aquest 12 de setembre. La dona ha entrat al perímetre de les obres de remodelació de la plaça i s'ha assegut al costat d'un dels arbres durant diverses hores.

 

 


La dona és una veïna del barri de Les Fontetes, on des del passat mes d'agost s'estan realitzant les obres de remodelació de la plaça Goya. Un dels conflictes que han sorgit al voltant de les obres és la retirada dels arbres de la plaça. El matí d'aquest 12 de setembre han començat els treballs de tala dels arbres. En sentir-ho, la manifestant ha entrat a la zona barrada per les obres i s'ha assegut al costat d'un dels arbres per aturar les tasques de retirada.
Durant el temps que ha estat al costat de l'arbre, la dona insistia en què no marxaria fins que no aconseguís el seu objectiu. Fins al lloc s'hi han desplaçat dues patrulles de la Policia Local i la regidora de Planificació Urbanística, Eulàlia Mimó, acompanyada per dos tècnics de l'Ajuntament. Després d'estar una estona dialogant amb la manifestant, finalment ha accedit a sortir del perímetre d'obres.

 

Alguns veïns i veïnes de Les Fontetes han observat els fets. Entre el veinat s'ha comentat la problemàtica de la retirada dels arbres: "Són arbres amb arrels molts llargues. Fa 40 anys que estan a la plaça". Tot i això, alguns dels presents han manifestat la seva disconformitat amb l'acció de la manifestant. 

Fins al lloc s'hi han desplaçat dues patrulles de Policia Local

 

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?