contingut promocionat
Policlinic Cerdanyola L BO

 

 

Vols una revisió auditiva totalment gratuïta?

La revisió inclou un examen audiològic que realitza un tècnic en audiologia protèsica i que desvetllarà la situació real d’audició

Escoltar bé forma part de gaudir d'una bona qualitat de vida i no poder sentit bé tots els aspectes de la nostra vida, ens provoquen malestar i insatisfacció, pel la qual cosa s'han de buscar solucions. Per aquest motiu, Policlínic Cerdanyola i Audika ofereixen una revisió auditiva gratuïta aquest estiu.

 

Cerdanyola

 

En què consisteix aquesta revisió gratuïta?

La revisió inclou un examen audiològic que realitza un tècnic en audiologia protèsica i que desvetllarà la situació real d’audició. Aquest test és molt complet i es fa a través d'una prova de to, de parla i paraula per a aconseguir una revisió que doni informació de valor del benestar audiològic, cognitiu, psicològic i/o molèsties subjectives. Els resultats s’obtenen en el mateix moment, al finalitzar la revisió. I, en cas de pèrdua auditiva, es podrà accedir a una proposta auditiva personalitzada.

Com sol·licitar-la?

Policlínic Cerdanyola ofereix aquesta revisió auditiva gratuïta amb un professional en audiologia d’Audika, a la qual es pot sol·licitar al telèfon 93 519 39 99 o a la web de Grup Policlínic.

Els símptomes més comuns de la pèrdua auditiva són:

  • Sentir algun tipus de brunzit, xiulet o xiulada
  • Dificultat en seguir converses a la feina, amb amics i/o familiars
  • Pensar que s'està perdent sons de to alt i/o baix

Si aquest és el teu cas, és molt probable que estiguis patint una pèrdua auditiva, pel que és important millorar la qualitat de vida i no perdre sons de l'entorn. Reserva la teva revisió auditiva gratuïta.

 

Policlínic Cerdanyola

Avinguda de Catalunya, 47 i 68

Telèfon: 93 592 26 62

grup-policlinic.com

Més informació