La zona de jocs d'aigua del Parc de Cordelles estarà enllestida a principis d’agost

La creació d'aquesta zona de jocs va ser una proposta del Consell d'Infants i Adolescents de Cerdanyola

El 6 d'agost és la data anunciada per l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès per l'enllestiment de la zona de jocs d'aigua del Parc de Cordelles. La bassa que acollia l'antiga piscina s'ha aprofitat per instal·lar la zona recreativa que va demanar el Consell d'Infants i Adolescents de la ciutat (CIAC). 

El CIAC va proposar la creació d'aquest espai ara fa dos cursos i aquest agost podran veure'l enllestit. "La bona qualitat i bon estat del vas de la bassa han fet que s'aprofiti com a punt de partida dels treballs. S’han fet diverses obertures al muret de la bassa per permetre l'accés als jocs a l'interior", destaca l'Ajuntament cerdanyolenc. Les obres han disposat d’un pressupost de 225.957,82€ i s’han allargat durant quatre mesos.

En concret, les obres han permès la instal·lació d'un joc d'aigua proa d'un vaixell i canó que expulsa aigua, un joc d'aigua en forma de tortuga i un en forma de peix que expulsa aigua per la boca, un altre terra expulsa aigua i un joc en forma de vaixell format per un ​canó direccional que dispara un raig d'aigua, un joc en forma de vela de vaixell i una estructura d'acer amb galleda d'aigua

 

Detall de com serà la zona de jocs d'aigua del Parc de Cordelles. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

Detall de com serà la zona de jocs d'aigua del Parc de Cordelles. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

​"L'actuació ha aprofitat el sistema de recirculació de l'aigua i es garanteix la seva qualitat tractant-la amb un sistema de desinfecció ultraviolats", assenyala el consistori. Aquesta nova zona de jocs tindrà un horari de funcionament, encara per determinar, i funcionarà accionant un botó. D'aquesta manera els jocs d'aigua estaran apagats mentre no es facin servir.

Aquest 22 de juliol, l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, ha visitat les obres acompanyat del regidor d’Espai Públic, Víctor Francos, el regidor d’Educació, David González, i els membres del Consell d'Infants i Adolecents. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.