La Zona Taronja d'aparcament torna a funcionar

La Zona Taronja ofereix 90 minuts d'aparcament gratuït

Des del dijous 1 de setembre torna a estar en funcionament la Zona Taronja d'aparcament, que ofereix aparcament gratuït durant un màxim de 90 minuts hores a diferents punts de Cerdanyola del Vallès.

El servei de la Zona Taronja implica que només s’hi pot aparcar durant un màxim de 90 minuts gratuïtament, de dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 16 a 20 h i dissabte de 9 a 14 h (excepte festius). Fora d’aquests dies i franges horàries l’estacionament en aquestes places és completament lliure.

 Consulta pública sobre la Zona Taronja

Aquest 1 de setembre també s'ha posat en marxa consulta pública de l'acord d'aprovació inicial i el reglament del servei de la Zona Taronja. L'expedient es pot consultar fins al 13 d'octubre.

El ple municipal de juny va adoptar l'acord d'aprovació inicial del projecte d'establiment del servei de regulació de l'estacionament de Cerdanyola del Vallès i el reglament del servei municipal d'estacionament regulat en via pública així com sotmetre aquesta acords a informació pública per un termini de 30 dies hàbils comptadors a partir de l'1 de setembre de 2022.

L'expedient està disponible per ser consultat de forma presencial a les dependències del Servei de Seguretat Ciutadana, a la plaça Sant Medir s/n. Per consultar-lo s'ha de sol·licitar cita prèvia al correu policialocal@cerdanyola.cat o trucant al 93 580 88 88 ext 3335. També es pot consulta telemàticament aquí.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.