Més de 200 persones es van aplegar a la UAB i a Canaletes amb la fi del toc de queda

La Policia Local va detectar dues aglomeracions la nit de dissabte 8 coincidint amb el final del toc de queda

La nit del final del toc de queda també es van viure aglomeracions de persones als carrers de Cerdanyola del Vallès. Més de 200 persones es van aplegar a l'avinguda Lesseps de Canaletes i la UAB durant la matinada de dissabte 8 de maig al diumenge 9.

La Policia Local explica al TOT que la nit de divendres 7 ja van rebre queixes veïnals sobre música i soroll a domicilis, però les actuacions al carrer es van donar la matinada de dissabte. Com es va veure a altres punts de Catalunya i de l'Estat, a Cerdanyola també va haver-hi aglomeracions de celebració del final del toc de queda. La Policia Local indica que l'avinguda Lesseps i la Universitat Autònoma de Barcelona van ser escenari d'aglomeracions de centenars de joves.

Tant el cos de Policia Local com Mossos d'Esquadra havien preparat un dispositiu per a la nit de dissabte i vigilància als punts habituals de botellades a la ciutat. A l'avinguda Lesseps i a la UAB es van trobar sense mitjans per actuar, donada la repetició d'aglomeracions a tot l'Àrea Metropolitana, i van optar per fer vigilància perimetral.

Les botellades i altres incidents com la crema d'un contenidor van augmentar la feina del Servei de Neteja l'endemà. Des de la Policia Local, però, destaquen que no va haver-hi molts punts de botellades i que molta gent va sortir al carrer per veure què passava. La mateixa nit, van trobar gent al carrer en altres punts als quals la Policia Local va informar que es mantenien les mesures de limitació de reunions i ús de la mascareta, entre altres.