8 denunciats per fer una festa il·legal al Parc Natural de Collserola

Els concentrats tenien un generador elèctric i focus de llums estroboscòpics

Fins a 8 persones van ser denunciades per saltar-se el confinament nocturn a Cerdanyola fent una festa il·legal enmig del Parc Natural de Collserola, dins el terme municipal de la ciutat. Així ho indica la Policia Local de Cerdanyola al TOT, que explica que les persones concentrades el passat dissabte havien muntat fins i tot un sistema de llums estroboscòpics i tenien també un generador elèctric, que van ser decomissats.

Els agents locals de la ciutat van rebre l'avís aquest dissabte 7, al tombar la mitjanit, sobre que s'estava fent una festa enmig del parc natural, al mateix camí de Can Catà, poc després de Can Lloses. Segons els hi havien indicat, afirmen des del cos, hi havia 15 persones a la celebració sense distàncies, mascareta o altres mesures de seguretat.

Des de la Policia Local es va esperar a rebre suport dels Mossos d'Esquadra i, ja a les 4 h de la matinada de diumenge, els dos cossos van intervenir. En aquell moment hi havia 8 persones, que van ser denunciades per no respectar el confinament nocturn. Algunes d'elles, a més, van ser denunciades per tinença de substàncies estupefaents i consum d'alcohol al parc natural. 

El cos d'agents municipal indica que, malgrat que incidents similars es produeixen de tant en tant al municipi, encara no s'havien trobat amb una festa muntada a l'interior del Parc Natural de Collserola. En aquest sentit, diuen que des que va tornar el toc de queda nocturn, les intervencions per festes al carrer i botellots s'han reduït considerablement. 
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.