8.000 cerdanyolencs van perdre la llum per la tempesta de dissabte

Durant l'episodi es van produir especialment caigudes de branques i desperfectes pel fort vent

Importants afectacions a Cerdanyola per la tempesta d'aquest cap de setmana. Segons indiquen els Bombers de la Generalitat, el temporal que va afectar la ciutat la nit de dissabte 31 de juliol a diumenge 1 d'agost va generar nombroses caigudes de branques i arbres a la via pública, especialment a causa del fort vent que va acompanyar els ruixats. En especial, però, la principal afectació va ser la pèrdua de subministrament elèctric per part de vora 8.000 abonats cerdanyolencs.

 

La pèrdua de llum es va anar recuperant de forma progressiva a la ciutat amb el pas de les hores, durant la mateixa nit i matinada, però va implicar molèsties als veïns de la ciutat. Pel que fa a les actuacions dels bombers, se'n van comptar fins a 11 al global de la ciutat entre la nit de dissabte i el diumenge.

 

Sobretot hi va haver caigudes d'arbres i branques a vies com el carrer del Camp, el carrer Fontetes, el carrer Santa Anna, el carrer Irlanda o la plaça de les Palmeres, el mateix dissabte a la nit. Ja diumenge, es va haver d'intervenir per caigudes d'arbrat al carrer Puigmal i als voltants de l'Institut Gorgs.

 

Durant el temporal, els Bombers van rebre també l'avís d'una perillosa fuita de gas pel trencament d'una canonada al carrer Circular, a la zona de Canaletes, dissabte a la nit. Tanmateix, l'actuació dels cossos d'emergències va evitar majors incidents. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.