Afectacions a la circulació per la celebració de les Milles de Cerdanyola

La celebració de la curs afectarà la circulació de vehicles pel centre de la ciutat

El dissabte 16 de novembre se celebren les Milles de Cerdanyola, la cursa anual organitzada pel club Cerdanyola Atletisme i Triatló. La cursa recorrerà diversos carrers del centre de la ciutat, amb la qual cosa, afectarà a la normalitat del trànsit.

 

Captura de Pantalla 2019 11 13 a les 13.19.36

La cursa provocarà el tall de circulació, a partir de les 15 h del dissabte 16, a la cruïlla dels carrers Francesc Layret, passeig de Cordelles i Lluís Companys. Les línies SU1, SU3 i B7 faran un recorregut alternatiu per l'avinguda de Catalunya, passeig del Pont i avinguda de la Primavera. Les línies B2, e3 i B4 en direcció UAB-Sabadell faran el recorregut per l'avinguda de Catalunya i els carrers de Santa Anna i Francolí. Direcció N-150, el bus passarà pels carrers de Santa Marcel·lina, passeig de Cordelles, carrers de Bonasort i de Foment, passeig Acàcies i avinguda de la Primavera.

 

A partir de les 15h també s’anul·laran els recorreguts pels carrers Mare de Déu del Pilar, Sant Enric, Escoles, Altimira i avinguda Sant Iscle de les línies SU1, A4 i B7. El recorregut alternatiu en direcció Sant Cugat - Montflorit serà per l'avinguda de la Primavera i carrer de Santa Rosa. El recorregut alternatiu de l'SU1 en direcció Canaletes serà per l'avinguda de Flor de Maig, carrer de Santa Rosa i avinguda de la Primavera.

Trenta minuts abans de la sortida de la cursa, a les 19.30 h, i fins al pas del darrer corredor/a quedaran tallats al trànsit el passeig de Cordelles, els carrers de Bonasort i Foment i l'avinguda de Catalunya i Anselm Clavé. Per això, a partir de les 19 hores les línies SU1, A4 i B7 es desviaran per Santa Rosa i pl. Europa. També a partir de les 19 hores les línies e3, B2 i B4 circularan per avinguda de la Primavera, pl. Estatut, avinguda de la Primavera, carretera de Barcelona, Cardoner, Can Pallarès, Santa Anna i Francolí en totes direccions.

 

Afectació a la zona blava

El servei d'estacionament regulat amb control horari (zona blava) de l'avinguda de Catalunya, Sant Iscle i Primavera, del passeig de Cordelles i els carrers de Lluís Companys, Anselm Clavé i Sant Enric quedarà anul·lat des del dissabte al matí i fins a la fi de Les Milles Nocturnes. En els trams senyalitzats estarà prohibit estacionar.