L'Ajuntament denuncia que algú ha robat bombetes dels llums de Nadal

També s'han destruit dos ninots de llum nadalencs i no es podran recuperar

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha denunciat públicament incivisme amb les decoracions de Nadal a la ciutat. En concret, el consistori explica que s'han robat bombetes de l'estructura de 'Bon Nadal' de la plaça Francesc Layret i que s'han destruït dos ninots de llum.

"S'han robat bombetes de l'estructura de 'Bon Nadal' de la plaça de l'Ajuntament i, fins i tot, s'ha intentat destrossar l'estructura, el que suposa que cada dia s'hagi de dedicar temps i diners per arreglar-ho", denuncia l'Ajuntament a través de les xarxes socials. També s'han malmès dos dels ninots que il·luminen algunes places. Concretament, el de la plaça Viladomat i el de l'església del Roser. "Malauradament, aquests ja no tenen solució possible i ja no els veurem més", apunta el consistori.

L'Ajuntament demana civisme i respecte per part de la persona o persones que ho hagin fet: "Entre totes i tots hem de tenir cura del mobiliari urbà i de la ciutat en general perquè tothom puguem gaudir d'ella".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.