Un camió queda encastat al pont de l'estació de Renfe

No es lamenta cap ferit però el vehicle ha quedat destrossat i la circulació s'ha hagut de regular durant més d'una hora

Un camió de transport alimentari s'ha quedat atrapat al pont de la via de Rodalies Renfe a l'Avinguda de Catalunya aquest dimarts 12 de juliol al migdia. Bombers de Catalunya ha rebut l'avís a les 13.45 h i una dotació s'hi ha traslladat per a desencallar el vehicle en una actuació que ha durat 45 minuts aproximadament. L'accident no ha provocat cap ferit, però sí que ha obstruït la via requerint l'assistència de Policia Local per a regular el tràfic.

L'actuació de bombers ha consistit a desunflar les rodes del camió afectat per a reduir l'alçada i que pogués circular sense estar en contacte amb el pont. També ha calgut desmuntar les portes del darrere, que havien quedat totalment encastades al pont, i un cop fet això, el conductor ha pogut avançar i sortir de l'embús. El conductor del camió ha quedat totalment il·lès, però el vehicle s'ha destrossat per la part superior.

Un agent de Policia Local regulant el tràfic a les 15 h aproximadament. FOTO: Nora Muñoz Otero

Un agent de Policia Local regulant el tràfic a les 15 h aproximadament. FOTO: Nora Muñoz Otero


Almenys una dotació de Policia Local s'ha desplaçat al lloc dels fets per a controlar el caos circulatori dels primers minuts, que s'ha pogut regular desviant el pas de vehicles pel carril contrari. Els agents han regulat el tràfic fins a aproximadament les 15 h, i tot seguit han acompanyat el conductor a un lloc segur fins que arribés un altre camió a agafar la seva càrrega.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.