Un cerdanyolenc busca la persona que el va atropellar amb un patinet elèctric

En Manel va patir una greu lesió al fèmur i espera que la persona que el va atropellar li demani perdó

En Manel és un veí de Cerdanyola del Vallès que va ser atropellat per un patinet elèctric, el passat 5 d'abril de 2022. Cap a les 8.10 h del matí d'aquell dia, el cerdanyolenc de 66 anys caminava pel carrer de Sant Ramon quan una noia en un patinet el va atropellar i va fugir del lloc. L'accident va provocar una forta lesió al fèmur de la víctima, qui va passar dos mesos ingressat al Parc Taulí. Ara, en Manel demana ajuda per trobar la noia que el va atropellar i "tancar moralment la ferida", tal com apunta el seu advocat, Albert Ferré.

"Em faria il·lusió que em demanés perdó", explica en Manel, qui arrossega dolor arran de la lesió que el va obligar a passar per quiròfan. El cerdanyolenc es recupera del trencament del fèmur mentre demana a la ciutadania que l'ajudi a trobar la persona que conduïa el patient que el va atropellar. "Camino amb por i la cama em fa mal quan pujo escales", explica en Manel sobre les seqüeles que encara pateix.

En el moment de l'accident, en Manel no va poder declarar res o reconèixer la noia, però a l'hospital va explicar els agents de Policia Local tot el que recordava. El seu advocat, Albert Ferré, assenyala que es podria tractar d'una jove que anava cap a l'institut, tenint en compte l'hora en què es va produir l'accident. Ferré està fent difusió del cas a través de mitjans de comunicació i xarxes socials per trobar aquesta persona i donar-li l'oportunitat de demanar disculpes. Si la persona no aparèixer, l'advocat indica que haurien de traslladar el cas a Fiscalia i, per tant, s'iniciaria la investigació judicial del delicte.

Els objectius de l'afectat i l'equip d'advocats van més enllà del cas particular d'en Manel. Així, demanen al govern local que prengui cartes en l'assumpte i han preparat una carta perquè l'Ajuntament enviï als instituts per dirigir-se directament a la persona que conduïa el patinet i per conscienciar respecte a l'ús d'aquest tipus de vehicles: "Que s'aprofiti aquesta desgràcia com una oportunitat perquè tots els instituts prenguin consciència que els patinets són un perill".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.