Un ciclista pateix un accident i és rescatat a Can Coll

Un ciclista va caure el dissabte 17 d'abril i va ser rescatat per Bombers

Un ciclista va patir un accident a Collserola, a la zona de Cerdanyola del Vallès, i va ser rescatat pels serveis d'emergències aquest dissabte 17 d'abril. L'home va ser traslladat a l'Hospital Parc Taulí.

A les 9.54 h de dissabte es va rebre l'avís d'un accident a la zona de Can Coll, on un ciclista havia caigut i s'havia fet mal. Fins al lloc s'hi van desplaçar agents de la Policia Local i dotacions de Bombers i Emergències. Els serveis mèdics de Bombers van atendre el ciclista i va ser traslladat a l'hospital pel SEM. 

 

Cinc rescats a Catalunya en menys de tres hores

Aquest dissabte es va viure una allau de rescats al medi natural de Catalunya durant el mateix matí. La primera actuació va ser a les 9.20 h a Vacarisses (Vallès Occidental) per una dona que havia patit un desmai en un corriol i va ser evacuada a l'Hospital de Terrassa. El segon avís correspon al ciclista accidentat a Cerdanyola.

 

El tercer rescat va tenir lloc a les 9.56 h. Una ciclista havia caigut al turó de la Coscollada, a Badalona (Barcelonès) i tenia una forta contusió al braç. La quarta actuació es va produir a les 11.15 h a Olesa de Montserrat (Baix Llobregat), per una persona accidentada i amb lesió al turmell al bosc del Gavatx.

Finament, a les 12.03 h van rebre l'avís d'un cinquè accident al medi natural. Va ser a Lloret de Mar (Selva) quan una excursionista va relliscar i es va fer mal al peu a tocar del monument a la Dona Marinera. Va ser traslladada a l'Hospital de Blanes.