Detenen un cerdanyolenc que es feia passar per infermer per estafar una dona gran

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, un d'ells veí de Cerdanyola, que pretenien estafar una dona d'edat avançada a Cambrils

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, un d'ells veí de Cerdanyola del Vallès, que pretenien estafar una dona d'edat avançada a Cambrils fent-se passar per falsos infermers. L'any passat ja els van detenir per estafar 30.000 euros a un home a la Seu d'Urgell.

Segons la policia, la víctima va rebre la trucada d'una dona, el dimecres 3 de febrer, que va preguntar-li per l'estat del seu marit i que li va comunicar que enviaria a casa seva uns infermers per fer una revisió mèdica. La dona, estranyada, va adreçar-se a la farmàcia per informar-los i des d'allà van comprovar amb el CAP que no s'estaven fent revisions a domicili. L'establiment va posar el cas en coneixement dels Mossos i dijous la policia va enxampar dos homes que duien un maletí i trucaven al portal de la senyora.

Els agents els van identificar i traslladar a comissaria per esclarir els fets. Allà els sospitosos van explicar que treballaven en una empresa d'osmosi i que havien anat a vendre els seus productes. Tot i això, els agents van comprovar que els dos aparells no tenien res a veure amb l'osmosi. Van quedar detinguts pels suposats delictes d'estafa i intrusisme professional.

A més, als dos detinguts els constava un antecedent policial de l'any passat per estafa i extorsió a la Seu d'Urgell. En aquella ocasió els van arrestar per estafar 30.000 euros a un home fent-se passar per intermediaris de financeres.

Els detinguts són un veí de Gavà de 46 anys i un de Cerdanyola de 53 anys. Van quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb el compromís de presentar-se davant el jutge quan siguin requerits.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.