Enxampen uns grafiters de Cerdanyola pintant els trens aturats per l'incendi a Manlleu

El 10 de maig es va incendiar una catenària de la línia R3

La Policia Local de Manlleu va enxampar, la matinada d'aquest dimecres, cinc grafiters que estaven pintant els combois aturats a la via després de l'incendi d'una catenària de la línia R3 al mateix municipi. Els grafiters eren de Cerdanyola del Vallès i de Granollers, segons apunta l'ACN.

Dimarts 10 de maig al vespre es va incendiar una catenària de l'estació de trens a Manlleu. No hi va haver ferits, però les imatges van córrer ràpidament per les xarxes. Aquesta matinada, a més, la Policia Local de Manlleu ha enxampat cinc grafiters que estaven pintant els vagons que havien quedat a la via. Eren de Cerdanyola i Granollers i s'està pendent de la sanció administrativa a què s'enfrontaran.

En aquesta última incidència, se'ls ha afegit vandalisme. Segons ha explicat el el regidor de Seguretat de l'Ajuntament de Manlleu, Arnau Rovira, una patrulla de la Policia Local va enxampar sis persones fent grafits als trens que havien quedat aturats a les vies arran de l'incident. Va passar a la matinada i un d'ells va poder escapar mentre que els altres van ser identificats. Havien vingut en cotxe des de Cerdanyola i Granollers i anaven ben equpiats amb material, que va ser comissat per la policia. "Ja és fort que també hi hagi un turisme de grafiters", lamenta.

Material confiscat a grafiters de Cerdanyola i Granollers que pintaven trens a Manlleu. FOTO: Cedida a l'ACN per la Policia Local de Manlleu

Material confiscat a grafiters de Cerdanyola i Granollers que pintaven trens a Manlleu. FOTO: Cedida a l'ACN per la Policia Local de Manlleu

 

Sobre la incidència a la catenària, des d'Adif, han explicat que a les 8 del vespre es va detectar una manca de tensió a l'estació derivada d'un problema entre el pantògraf d'un tren i la catenària. La companyia està inves-tigant l'origen de l'incendi que hi va haver a la catenària. Amb la falta de subministrament electric, es va tallar la circulació. Tècnics d'Adif van iniciar els treballs de reparació dels danys i pels volts de dos quarts de cinc de la matinada ja va quedar resolt i el servei es va reprendre amb normalitat.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.