Extingit un foc en una residència de gent gran

El foc s'ha produït a l'aparcament de l'edifici i s'ha apagat sense ferits

Els Bombers han apagat un foc en un contenidor situat a l'aparcament de la residència de gent gran Clece-Vitam, a l'avinguda Montserrat de Cerdanyola del Vallès. El foc s'ha produït cap a les 14.13 h d'aquest dilluns i estava localitzat a la planta -1. Segons Bombers, no hi ha cap persona ferida.

El foc s'ha extingit a les 14.34 h i tot seguit s'ha iniciat el recompte de les persones que han estat desallotjades i confinades en diferents plantes de l'edifici.

El cos de Bombers ha rebut l'avís d'incendi a les 14.13 h del dilluns 17 de gener al soterrani de la residència cerdanyolenca. El foc s'ha produït en un contenidor situat a la zona d'aparcament soterrat del centre. Fins al lloc s'hi han desplaçat set dotacions de Bombers, que han apagat el foc a les 14.34 h. Per evitar danys personals, s'ha confinat les plantes 1, 2, 3 i 4 de l'edifici, i s'ha evacuat les persones que estaven a la planta baixa.

Un cop extingit el foc, els Bombers han iniciat els recompte de persones i la revisió de les plantes confinades. A les 15 h, Bombers indicava al Tot que no hi ha hagut danys personals.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.