Un home cau al Riu Sec i el rescaten quan s'estava ofegant

Una patrulla de Mossos d'Esquadra va rescatar l'home de 61 anys quan començava a ofegar-se al riu

Els Mossos d'Esquadra van rescatar un home que va caure al Riu Sec de Cerdanyola del Vallès, el dilluns 11 d'abril cap a les 18.10 h. L'home de 61 anys va quedar inconscient i estava començant a ofegar-se quan va ser rescatat pels agents.

Els fets van succeir la tarda del dilluns quan un home va caure al Riu Sec i unes persones que el van veure van avisar una patrulla de Mossos d'Esquadra que passava per la zona. L'home, de 61 anys, tenia una ferida al cap i s'estava ofegant quan els agents van despenjar-se tres metres per accedir al punt on estava i poder treure'l de l'aigua.

Els Mossos que van intervenir en el rescat van atendre l'home accidentat fins a l'arribada dels Serveis d'Emergència. L'home es troba hospitalitzat i sedat mentre es recupera de l'ofegament i les ferides. Segons apunten fonts policials, en principi, la seva vida no perilla i s'estan fent esforços mèdics perquè es recuperi. Tot i que Mossos no ha pogut parlar extensament amb l'home perquè es troba sedat, després de ser rescatat va explicar que no sabia com havia caigut cap endarrere fins al riu.

Mossos d'Esquadra i SEM durant el rescat d'un home que havia caigut al Riu Sec. FOTO: Mossos

Mossos d'Esquadra i SEM durant el rescat d'un home que havia caigut al Riu Sec. FOTO: Mossos

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.