Identifiquen l'autor de repetits sabotatges a la línia R4 de Rodalies entre Cerdanyola i Sabadell

L'autor actuava entre Cerdanyola i Sabadell Sud i, segons Ser Catalunya, té un problema cognitiu greu

Els Mossos d'Esquadra han identificat l'autor d'un sabotatge continuat a la línia R4 de Rodalies Renfe, segons ha avançat Ser Catalunya. El cos policial ha trobat l'autor després de setmanes d'investigació i de 25 denúncies de l'Adif sobre repetits talls de cables de senyalització entre les estacions de Cerdanyola del Vallès i Sabadell Sud. Segons l'emissora de ràdio, es tracta d'una persona que pateix un problema cognitiu greu.

Després d'haver identificat l'autor, ara el jutjat ha de decidir si obre diligències contra aquesta persona o si arxiva el cas. Des de Ser Catalunya expliquen que l'home tallava els cables de senyalització en el tram Cerdanyola-Sabadell, provocant alteracions en la circulació de fins a 580 trens. Adif denunciava sabotatges en aquesta zona des del mes de febrer. Segons apunta el mitjà, no es tractaria d'un delinqüent sinó d'una persona amb patologies que mai s'ha emportat trossos de cable. L'últim sabotatge detectat s'hauria produït el dissabte 22 d'octubre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.