Un incendi de matinada obliga a desallotjar 13 persones

L'incendi afectava a la primera planta de l'edifici del passatge de Codonyers

Un incendi al passatge de Codonyers de Cerdanyola del Vallès ha obligat a desallotjar les tretze persones que hi havia dins l'immoble. Fins al lloc s'han desplaçat cinc dotacions de Bombers, han rebut l'avís a les 1.25 h d'un foc que es podria haver iniciat a la cuina, i van acabar la seva tasca a les 5.40 h.

A l'arribada dels efectius de Bombers, el foc afectava un pis de la primera planta i estava totalment desenvolupat. Els inquilins del pis afectat es trobaven al carrer. Els veïns dels pisos 1r 2a, 2n 1a i 2n 2a van aconseguir passar per balcons i patis cap els pisos d'una finca del carrer Anselm Clavé, per on van aconseguir arribar al carrer. Els Bombers van indicar des del carrer als ocupants dels pisos 3r i 4t, que es quedessin a l'interior dels seus habitatges, tancant portes i finestres i col·locant tovalloles mullades a la part baixa de les portes, on es van quedar fins la finalització de les tasques d'extinció. 

 

​Fins al lloc es van desplaçar dos camions bomba i un camió escala de Bombers de la Generalitat del parc de Sabadell, així com tres ambulàncies i un metge del SEM. Un cop finalitzada l'extinció i realitzada la inspecció per part de Bombers, es va determinar que la paret mestra de separació de la finca que correspon als pisos 1r 1a i 2n 1a, la qual limita amb la part de la finca del carrer Sant Enric, núm. 11 que dona al passatge Codonyers, està afectada, per explosió de maons i alguns revoltons, per la qual cosa sol·liciten la presencia de l'arquitecte municipal. 

​Així mateix, els Bombers van anunciar que l'edifici quedaria sense servei d'aigua, gas i electricitat i que seria convenient que els veïns de l'edifici passessin la nit en un altre lloc. Els veïns es van reallotjar en un hostal. L'únic ferit, en nivell lleu, va ser un home per inhalació de fum. Va ser atès al lloc pels sanitaris sense ser necessari el seu trasllat.