Ingressa a presó la dona que va agredir els treballadors de Mercadona a Cerdanyola

La dona havia comès dos robatoris similars, el primer a Barberà i el segon a Cerdanyola

Agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cerdanyola del Vallès van detenir, el 28 d’octubre, una dona de 32 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Terrassa com a presumpta autora de dos robatoris violents en dos establiments comercials de la mateixa cadena d’alimentació.

Els dos fets van succeir de la mateixa manera i en dos establiments comercials d’una mateixa cadena d’alimentació, Mercadona. La dona entrava al supermercat acompanyada d’un nen que portava en un cotxet i d’una altra menor. Un cop dins amagava en el cotxet diversos productes i intentava fugir per la sortida habilitada sense compra.

En els dos casos la dona va ser detectada pels treballadors de l’establiment i la van aturar abans de sortir del local. També en les dues ocasions, la dona, quan es va adonar que no la volien deixar marxar amb els productes sostrets, es va posar agressiva i va insultar i agredir a tots aquells que la volguessin retenir. La baralla va acabar quan l’arrestada i els dos menors que l’acompanyaven, després de retornar part del material robat i sense deixar d’empentar i de cridar als treballadors, van aconseguir fugir del lloc.

El primer robatori va ser el 9 de juliol a Barberà del Vallès i el segon el 23 d’octubre a Cerdanyola del Vallès. Aquest últim es va fer viral a les xarxes socials després que clients del supermercat enregistressin en vídeo el moment de l'agressió als treballadors. 

Les imatges dels fets i la investigació policial posterior van permetre la identificació de la dona i la seva detenció el 28 d’octubre a la mateixa comissaria de Cerdanyola. La dona ja havia comès fets delictius similars a Barberà del Vallès, Rubí, Terrassa i Torredembarra. Dimecres 30 d'octubre, l’arrestada va passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Cerdanyola, el qual va decretar el seu ingrés a presó.