Ingressa a presó un home que va atracar a punta de navalla un comerç de Barberà

Agents de Mossos de Cerdanyola van col·laborar en la investigació

Els Mossos d’Esquadra del Grup de Proximitat de la comissaria de Santa Coloma de Gramenet van detenir, el 28 de novembre, un home de 32 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Feliu de Guíxols, com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació en un comerç de Barberà del Vallès. Posteriorment, els investigadors de la comissaria de Cerdanyola del Vallès van relacionar el detingut amb un robatori amb violència i intimidació a Girona l’11 de novembre i van comprovar que la motocicleta que duia havia estat robada a Barcelona el 2 de novembre.

Els fets van succeir el 28 de novembre quan agents de de Barberà del Vallès van informar a totes les patrulles de la zona que un home acabava de robar amb violència i intimidació en un comerç de Barberà. Els testimonis van facilitar una informació molt acurada de l’autor i que l’home havia fugit del lloc amb una motocicleta. Amb aquesta informació, una patrulla de mossos de Santa Coloma de Gramenet van relacionar un home que havia aparcat malament la seva motocicleta i acabava d’entrar en un comerç de la ciutat amb el presumpte autor.

Un cop dins de la botiga els agents es van identificar i van escorcollar al jove que duia a sobre un parell de guants, tapaboques, una navalla, 180 euros, les claus d’una motocicleta i un telèfon mòbil. El jove va ser detingut en aquell moment com a presumpte autor d’un robatori violent a Barberà del Vallès.

Posteriorment, els investigadors de la comissaria de Cerdanyola van detectar que el  telèfon mòbil que duia el jove havia estat sostret l’11 de novembre a Girona i la motocicleta que conduïa el jove també era robada a Barcelona el dia 2 de novembre. L’arrestat va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Gramenet el 30 qui va decretar el seu ingrés a presó.