Ingressen a presó cinc lladres per una desena de robatoris violents en botigues de telefonia

El grup de lladres havia actuat a botigues de telefonia de Cerdanyola

Els Mossos d'Esquadra van detenir, el 4 de novembre, cinc homes i un menor per cinc robatoris amb violència i intimidació en botigues de telefonia mòbil de diverses poblacions catalanes. El grup criminal al qual pertanyien va cometre robatoris a botigues de telefonia de Cerdanyola del Vallès.

Els cinc adults detinguts tenen entre els 20 i els 39 anys i són veïns de Badalona. Les detencions es van produir després que els Mossos tinguessin coneixement d'un robatori en una botiga de Molins de Rei. En identificar el vehicle amb el què intentaven fugir els sis arrestats, els agents el van aconseguir aturar i al seu interior van localitzar 23 terminals sostrets. Els investigadors van comprovar que dos d'ells havien estat arrestats el 20 d'octubre per cinc robatoris amb el mateix modus operandi en establiments del Baix Llobregat, Tarragonès i Vallès Oriental.

Així mateix, els investigadors van aconseguir constatar la pertinença a grup criminal i, en col·laboració amb altres unitats d’investigació, van aconseguir relacionar-los amb altres fets violents. Concretament, la Unitat d’Investigació de la comissaria de Cerdanyola va resoldre tres robatoris violents i un furt, tots a botigues de telefonia. Els investigadors de Sabadell els van aconseguir relacionar amb un altre robatori violent.

Els lladres entraven als establiments comercials i, mitjançant la intimidació verbal als treballadors, sostreien els terminals de telefonia que es trobaven a la part oberta al públic, arrencant-los, literalment, de les seves bases expositores. Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar l’ingrés a presó provisional pels cinc homes. El detingut menor d’edat va passar a disposició de Fiscalia de Menors de Barcelona.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.