Investiguen un robatori amb violència a Bellaterra

Els fets van passar de matinada al carrer Apel·les Mestres

Bellaterra va ser escenari d'un obatori amb violència, concretament al carrer Apel·les Mestres a les 4 h de la matinada durant la nit del 17 al 18 d’octubre. I és que, segons el cos de Mossos d’Esquadra, quatre homes van aparèixer en taxi provinents de Barcelona i tres dels seus ocupants van agredir al quart, provocant-li un trau al cap i sostraient-li el mòbil i objectes personals que portava a sobre.

Després de l’agressió, els presumptes agressors van abandonar l’afectat a la plaça Mare de Déu de Montserrat i aquest va demanar ajuda als veïns picant a un dels intèrfons d’una casa. Fins al lloc dels fets s’hi va desplaçar una dotació dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) que va atendre al ferit.

A hores d’ara la víctima ja ha presentat denúncia al cos de Mossos d’Esquadra de Sabadell i els fets han passat a investigació policial.

El carrer d’Apel·les Mestres amb la rotonda de la plaça de la Verge de Montserrat al fons. FOTO: Google Maps

El carrer d’Apel·les Mestres amb la rotonda de la plaça de la Verge de Montserrat al fons. FOTO: Google Maps

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.