Uns lladres roben aparells d’electrònica a dos domicilis de Bellaterra

Els rabatoris van tenir lloc a les cases Sert situades al campus de la UAB

Dos robatoris a les conegudes com a “cases Sert“, al carrer Arquitecte Josep Lluís Sert del campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona, van acabar amb la sostracció de diversos dispositius electrònics. Es van produir aquest dissabte 11 de juliol, al voltant de les 23 h, segons indiquen veïns de la zona.

Els lladres van entrar al número 52 i 56 del carrer d’habitatges de professors i personal investigador de la UAB i, segons indiquen els veïns, no hi va haver cap agressió. Després de trobar-se amb finestres obertes, els afectats van trucar a la seguretat privada de la Universitat, i els van indicar que es mantinguessin a l’exterior de les cases per evitar possible contacte amb els lladres. I és que suposaven que podien seguir a l’interior dels habitatges.

Tanmateix, després de l’arribada de tres patrulles de la seguretat privada i diversos efectius dels Mossos d’Esquadra, es va comprovar que els lladres havien marxat. S’havien endut alguns telèfons mòbilstauletes i un ordinador, entre altres objectes. Després que la policia científica anés l’endemà, es va arribar a la conclusió que eren professionals, ja que havien emprat guants i desactivat els detectors de presència del carrer.

Des dels Mossos d’Esquadra asseguren que s’està buscant als autors dels robatoris, tot i que admeten que serà difícil trobar-los. Destaquen a més que a aquesta zona no és habitual que hi hagi problemàtiques de seguretat a causa del cos privat de vigilància de l’Autònoma.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.