Mossos detenen tres persones per un robatori amb força a Barberà

Els detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Cerdanyola

 

 
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Barberà del Vallès van detenir, l'11 de gener, dos homes, de 33 i 26 anys, i una dona de 18 anys com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en un establiment comercial, en grau de temptativa.

Els fets van succeir pels volts de les 3.30 h de la matinada del mateix 11 de gener, quan un testimoni va trucar al 112 per alertar que dues persones estaven forçant la reixa d'un establiment comercial situat al carrer Sant Oleguer de Barberà del Vallès. Pocs minuts després, una patrulla de Mossos va localitzar a prop del lloc dels fets, tres persones, dues de les quals coincidien plenament amb la descripció facilitada pel testimoni.

Els agents els van identificar i els van localitzar una llanterna en una de les butxaques de la jaqueta de la noia, i una pota de cabra i un tornavís que havien amagat sota un vehicle estacionat al costat, susceptibles de ser emprats per cometre robatoris amb força.

Paral·lelament una altra patrulla va localitzar, a pocs metres, un local comercial amb la reixa forçada amb la clara intenció d'accedir a l'interior per robar. Els agents van detenir els tres sospitosos per la temptativa de robatori en aquest comerç. Els dos homes són de nacionalitat marroquina i veïns de Sabadell, i la dona és de nacionalitat espanyola i veïna de Canovelles.

El dia 13 de gener els detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Cerdanyola del Vallès el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.