Mossos d'Esquadra de Cerdanyola detecten una plantació amb 442 plantes de marihuana

Dues persones han estat detingudes per cultivar marihuana en una casa de Barberà del Vallès

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Cerdanyola del Vallès van detenir, el passat 15 de desembre, dues persones per cultivar marihuana en una casa de Barberà del Vallès. El cos policial va trobar una plantació de 442 plantes de marihuana, cocaïna i 25.000 euros en efectiu. Les dues persones detingudes són un home i una dona, de 35 i 34 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Més de 400 plantes

A principis del mes de desembre, els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació després de tenir coneixement de la possible existència d'una plantació de marihuana en una casa de Barberà. Després de diverses indagacions, el passat 15 de desembre, els agents de la comissaria de Cerdanyola van fer una entrada i perquisició a la casa. Al soterrani van localitzar dues estances amb 442 plantes de marihuana en diferents estats de creixement i diversos objectes per afavorir el cultiu indoor. També van localitzar una tercera estança amb les restes d'una plantació de marihuana que acabaven de recollir.

Per altra banda, els investigadors van trobar, a la planta principal de la casa, una bossa amb cabdells de marihuana, embolcalls amb cocaïna i material per la seva distribució. També es va localitzar una important quantitat de bitllets fraccionats que sumaven un total de 25.000 euros.

Durant el dispositiu es van detenir dues persones per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública. També se'ls va denunciar per defraudació de fluid elèctric, ja que havien manipulat la instal·lació per connectar-la de manera fraudulenta a la xarxa de distribució. Tot i la complexitat en l'ocultació de la connexió, els Mossos van poder actuar sobre la plantació de marihuana.

Un dels detinguts va passar el 18 de desembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cerdanyola del Vallès, qui va decretar llibertat amb càrrecs. L'altre va quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.

Els Mossos d'Esquadra també van trobar diners en efectiu i cocaïna. FOTO: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra també van trobar diners en efectiu i cocaïna. FOTO: Mossos d'Esquadra

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.