Els Mossos d'Esquadra detenen tres homes que duien una arma amb munició

Els detinguts van passar a disposició judicial als Jutjats de Cerdanyola

El divendres 24 de febrer, els Mossos d'Esquadra van detenir tres homes per tinença il·legal d'armes a la carretera BV-5001 a Montcada i Reixac. Els detinguts van passar a disposició judicial als Jutjats de Cerdanyola del Vallès.

Dues armes

Durant un dispositiu rutinari de control de pas a la carretera BV-5001, el 24 de febrer, els Mossos d'Esquadra van aturar un vehicle amb tres ocupants a l'interior cap a les 19.15 h. Davant l'actitud nerviosa i les respostes incoherents a les preguntes dels agents, aquests van fer més comprovacions. Els Mossos van escorcollar el vehicle i van trobar una arma de foc amb munició, una arma blanca i diners en bitllets fraccionats.

Un cop identificats els ocupants, els agents van comprovar que tampoc oferien respostes coherents sobre la procedència de les armes o els diners, ni presentaven cap documentació que acredités l'ús d'armes. Davant d'això, els agents van detenir els tres homes de 26, 33 i 35 anys per un delicte de tinença il·legal d'armes.

Tots tres van passar a disposició judicial el 25 de febrer als Jutjats d'Instrucció de Guàrdia de Cerdanyola i el jutge va decretar llibertat amb càrrecs. Des del cos de Mossos assenyalen que els fets no estan vinculats a altres investigacions.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.