Operatiu antidrogues de la Guàrdia Civil a Cerdanyola

L'operatiu de la Guàrdia Civil ha permès detenir un important narcotraficant internacional a Barcelona

La Guàrdia Civil ha detingut 15 persones en una operació antidroga a Cerdanyola del Vallès, Barcelona, Cadis i Vigo. Entre els detinguts hi ha un important narcotraficant internacional. Era un dels objectius principals de la investigació policial, durant la qual s'han fet 12 escorcolls. L'operatiu ha començat de matinada i bona part s'ha centrat als barris del Poble-Sec i Sant Antoni de la capital catalana, però també han actuat a Cerdanyola. Segons l'agència EFE, a Cerdanyola també s'han fet detencions.

Fins al moment no es conèixen més detalls de l'actuació policial, que continua activa i que aquest dimarts ha comptat amb agents sobre el terreny i el suport d'una unitat aèria, que havia despertat les queixes dels veïns d'algunes zones de Barcelona.

Segons informa 'El Periódico' l'home, d'origen marroquí, dirigia una banda que importava cocaïna des d'Amèrica i haixix des del nord d'Àfrica que arribaven a Europa a través de Barcelona, on ell residia. A més, tenien diversos negocis per blanquejar els ingressos com una gelateria al Poble Sec. El dirigent del grup era buscat per diverses policies europees.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.