Segon accident mortal a la carretera de Barcelona en menys de 24h

La víctima de l'accident anava en moto i ha xocat amb un cotxe a l'alçada del carrer de Sant Francesc a Cerdanyola

Aquest dimecres 11 de març s'ha produït el segon accident mortal a la carretera de Barcelona en menys de vint-i-quatre hores al seu pas per Cerdanyola del Vallès. La víctima ha estat un motorista, segons veïns de la zona l'home és un veí de Cerdanyola d'uns 35 anys, que ha perdut la vida després de xocar amb un vehicle a l'alçada del carrer de Sant Francesc. 

L'accident s'ha produït entre les 13 i les 14 h del migdia i la carretera s'ha tallat al trànsit durant més d'una hora. La moto baixava pel carrer de Barcelona en direcció a la ciutat comtal i ha col·lisionat amb un cotxe, el motorista ha perdut la vida. Fins al lloc s’hi han desplaçat dues ambulàncies i un cotxe dels Serveis d’Emergències Mèdiques, dues dotacions de bombers i dos cotxes de Policia Local.

Una imatge del lloc dels fets. FOTO: Mónica GM

Una imatge del lloc dels fets. FOTO: Mónica GM 

La moto de la víctima, veí de Cerdanyola. FOTO: Mónica GM

La moto de la víctima, veí de Cerdanyola. FOTO: Mónica GM

Segon accident mortal 

Dimarts es va produir un altre accident mortal, la víctima va ser un motorista de 24 anys que va perdre la vida a la carretera de Barcelona. L'accident va tenir lloc a les 19.05h quan un turisme va col·lisionar amb una moto. La víctima circul·lava per la carretera de Barcelona direcció a Sabadell i van xocar. Fins al lloc es van desplaçar els serveis d'emergències mèdiques i agents de la Policia Local

Més informació