Una trobada de youtubers a Cerdanyola, inici d'un cas d'estafa

Un home de 27 anys està acusat d'estafar més de 140.000 euros a una dona

Una trobada de youtubers a Cerdanyola del Vallès l'any 2018 va ser un dels punts de partida d'un cas d'estafa que ara s'investiga. Segons la Fiscalia, un home mallorquí de 27 anys hauria estafat més de 140.000 euros a una veïna de Lleida que va conèixer per Internet.

Segons el ministeri públic, que demana cinc anys de presó per a l'acusat, el noi amb inicials C. S. Z. es va guanyar la confiança de la noia i la va convèncer perquè li donés les claus del banc i del telèfon amb l'excusa d'invertir en diversos fons per guanyar diners. En canvi, l'acusat, segueix la Fiscalia, es va quedar fins a 141.197,54 euros d'ella entre el 17 d'agost i l'11 d'octubre de 2018 a través de transferències directes i de préstecs demanats a nom d'ella que anava usant per fer apostes per Internet.

L'home està acusat d'un delicte continuat d'estafa agreujada i serà jutjat aquesta setmana a l'Audiència de Lleida.

Segons l'escrit de la Fiscalia, l'acusat va conèixer la noia a finals de 2016 a través de xarxes socials i va viatjar un cop a Lleida per conèixer-la en persona i després van coincidir en una trobada de Youtube l'agost de 2018 a Cerdanyola. Després d'aquesta trobada, a mitjans d'agost de 2018, l'acusat, sabent que la noia tenia diners, la va convèncer perquè invertís en diversos fons per guanyar diners i la noia, confiant en ell, li va donar les claus del banc i del telèfon.

Segons la Fiscalia, del 17 d'agost a l'11 d'octubre, l'acusat va contractar diversos préstecs a través de la noia i també va transferir diners que ella li va donar a comptes d'ell per usar-los en apostes per Internet. En total es va quedar amb 141.197,54 euros de la noia.

A més de la pena de presó per un delicte continuat d'estafa agreujada, la Fiscalia demana que se li imposi una multa de 4.500 euros i que indemnitzi la noia amb els diners estafats.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.