Un accident amb tres morts a l'AP-7

Quatre turismes han xocat amb un camió a l'alçada de Barberà en sentit sud, provocant tres morts

La carretera AP-7 s'ha tallat el migdia de dilluns 24 de gener a causa d'un accident amb tres vícitmes mortals. En aquests moments, hi queda un carril tallat i es mantenen uns 8 km de cues sentit Tarragona.

Quatre turismes han xocat amb un camió a l'alçada de Barberà en sentit sud, i un d'ells s'ha incendiat. L'accident ha causat tres morts: l’ocupant del cotxe cremat i els dos passatgers posteriors d’un dels altres turismes. A més, hi ha nou persones ferides: una en estat crític, traslladada a l’hospital Parc Taulí de Sabadell; una en estat greu, a la Mutua de Terrassa; sis menys greus, al Parc Taulí, a l’hospital de Terrassa i a la Mutua de Terrassa; i una persona lleu al CUAP Sant Fèlix de Sabadell.

Un helicòpter medicalitzat ha anat al lloc dels fets a evacuar els accidentats. Hi han treballat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra,  cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i sis ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques.

Pel que fa a l’afectació viària, l’AP-7 s’ha tallat en sentit Tarragona durant quasi una hora. Posteriorment s’ha obert primer un i després dos carrils a la circulació. Hi ha hagut un màxim de 13 km de cues, en sentit sud i 7 en sentit nord. També s’ha vist afectada de retruc la C-17 a Parets del Vallès, amb 4 km més d’aturades fins enllaçar amb l’AP-7.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.