Una de les víctimes de l'accident a Barberà era de Cerdanyola

El conductor del camió implicat en l'accident a l'AP-7 ha estat detingut per homicidi imprudent

Una de les persones que va morir el dilluns 24 de gener en un accident de trànsit a Barberà del Vallès era veí de Cerdanyola del Vallès. L'home, de 62 anys, conduïa un vehicle que es va incendiar en veure's afectat en una col·lisió múltiple a l'AP-7 entre quatre turismes i un camió. El conductor del camió ha estat detingut per homicidi imprudent.

Tres persones van morir a causa del sinistre, que va tenir lloc el 24 de gener cap a les 14.56 h. A més del veí de Cerdanyola, dues dones de 64 i 65 anys i veïnes de Barcelona van morir viatjant com a passatgeres als seients posteriors d'un dels turismes afectats.

Hi ha deu persones ferides més de diversa consideració. Una d'elles es troba en estat crític a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. De la resta de ferits, un està en estat greu a la Mútua de Terrassa, sis menys greus al Taulí, l'hospital de Terrassa i la Mútua de Terrassa, un de lleu va ser atès al CAP Sant Fèlix de Sabadell i una persona va ser donada d'alta in situ.

El mateix dilluns, els Mossos d'Esquadra van detenir el camioner implicat en l'accident múltiple. Segons ha informat el cos policial, s'acusa el conductor del vehicle de gran tonatge de tres homicidis imprudents. El sinistre ha tingut lloc cap a les tres i ha implicat el camió i quatre cotxes, un dels quals, el d'una de les víctimes mortals, s'ha incendiat. A banda, han mort dos ocupants d'un altre automòbil. Dels ferits, a banda del crític n'hi ha hagut sis amb lesions menys greus i un amb lesions lleus.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.