Torna la temporada dels patis oberts de les escoles

El Mag Igor serà l'encarregat de donar la benvinguda a la temporada d'estiu dels patis oberts amb un espectacle de màgia

La temporada dinamitzada d’estiu dels patis oberts arrencarà el pròxim 1 de juliol. Actualment sis escoles de la ciutat disposen de pati obert. Aquests centres educatius són: Saltells, Xarau, La Sínia, Les Fontetes, Sant Martí i Turó de Guiera. 

Horaris i activitats

Els patis oberts estaran accessibles per a tothom els dissabtes i diumenges des de les 9 i fins a les 21 h durant els mesos de juliol i agost i disposaran d’una persona dinamitzadora que proposarà jocs, activitats i informació per als infants. 

Per celebrar l’inici de la temporada dinamitzada d’estiu, el Mag Igor oferirà un espectacle als patis de les  escoles Sant Martí i Saltells:

  • Escola Sant Martí: Divendres, 28 de juny a les 19h 
  • Escola Saltells: Dissabte, 29 de juny a les 19h 

 

 

Cartell Inauguració Patis Oberts estiu 2024. FOTO: Cedida

Cartell inauguració Patis Oberts estiu 2024. FOTO: Cedida

Projecte Patis Oberts

El projecte de patis oberts forma part del Pla Educatiu d’Entorn – Pla de Millora de les Oportunitats Educatives i pretén “promoure la cultura del lleure, ampliar i optimitzar espais públics de convivència i oferir espais de trobada i joc aprofitant les instal·lacions escolars”, segons l'Ajuntament de Cerdanyola

Per a fer ús d'aquests espais, cal fer reserva a l'Ajuntament a través d'una instància. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.