VÍDEOS: La intensa pluja de dilluns deixa 88 litres per metre quadrat a Cerdanyola

Els bombers van haver de realitzar algunes actuacions per arbres caiguts, tot i que sense incidències destacables

La intensa pluja que ha caigut a Cerdanyola aquest dilluns 29 d'abril ha deixat 88,6 litres per metre quadrat, una xifra que feiam molt temps que no es veia. El Vallès Occidental ha sigut una de la comarca més afectada per aquest episodi de pluges. Fins les 22 h de la nit del dilluns s'havien registrat 432 trucades al 112 a la comarca. 

 

Tot i la força de l'aigua entre les 19 h i les 21 h, que va fer que augmentés el cabal del rius Sec i Ripoll i d'algunes rieres com la de Sant Cugat, al seu pas per Montflorit, les incidències a la via pública van ser, sobretot, per arbres caiguts.

Segons els Bombers, a la tarda ja van rebre un avís per una petita esllavissada i un arbre caigut al camí dels Horts, prop de la Universitat Autònoma. L'esllavissada no va suposar cap mena de risc i els agents de la Brigada Municipal van poder retirar l'arbre sense més complicacions.

 

Ja a la nit, a les 21 h, una dotació dels bombers es va haver de desplaçar per a tallar un arbre que havia caigut a la carretera BV-1415, a Collserola. 

A banda dels arbres també van haver de realitzar una neteja de façana al carrer Sebastià Garriga, sense cap afectació estructural. A l'Institut Gorgs es va avisar d'una canaleta embussada i un tècnic de manteniment es va encarregar de solucionar el problema. 

 

 

Retencions a la C-58 i sense incidències a la R4 de Rodalies

Tot i que no es va produir cap incidència destacada durant tota la tarda la carretera C-58 va presentar retencions a la circulació a causa de la pluja. D'altra banda, el servei de Rodalies no va informar de cap incidència a la línea R4 en tot el dia.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.