Vuit camions col·lideixen en un accident múltiple a l'AP-7

L'accident s'ha produït al voltant de les 12 h d'aquest dilluns, però fins a les 20 h no s'han pogut returar tots els camions accidentats

Un accident múltiple a l'AP-7 a l'alçada de Barberà del Vallès / Cerdanyola ha provocat el tall de dos carrils i cues quilomètriques durant hores, fins a Parets del Vallès en sentit sud i fins a Sant Cugat en sentit Nord. 

L'accident s'ha produït aquest matí, al voltant de les 12 h, i s'hi han vist implicats vuit camions i diversos turismes. Des del Servei Català de Trànsit han informat que hi ha hagut dos ferits lleus i que s'han activat grues de gran tonatge per tal de poder retirar els camions que estaven a la calçada. De retruc també s'han vist afectades la C-30 entre Cerdanyola i Barberà i la C-17 entre Parets i l'enllaç amb l'AP-7. 

 

L'últim camió accidentat no s'ha popgut retirar fins a les 20 h, de manera que durant tota l'estona s'han mantingut dos carrils tallats. Fins a aquesta hora encara hi havia retencions de 3 km entre Cerdanyola i Barberà. Al voltant de les 21 h s'ha normalitzat la situació viària, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.