La programació d'activitats al Parc de Nadal

El Parc de Nadal, el Caga Tió i més activitats portaran l'ambient nadalenc a Cerdanyola

Cerdanyola del Vallès es prepara per les festes nadalenques amb les activitats enfocades a la canalla en el Parc de Nadal. A partir del dissabte 22 de desembre, els nens i nenes podran gaudir de diferents espectacles, parcs i festes per celebrar el Nadal i l'entrada d'any. El Parc estarà obert del 22 de desembre fins al 4 de gener. 

 

22 de desembre

 

Inauguració Parc de Nadal

 

El Parc de Nadal obrirà les seves portes dissabte a Can Xarau a les 16.30 h. El Parc consistirà en una carpa de 600 metres quadrats destinats a acollir activitats per a infants de 0 a 12 anys. L'espai estarà format per onze sectors diferenciats: l'espai corporatiu de l'associació, un escenari per a espectacles, atraccions inflables, un espai per fer tallers, una secció per jocs de taula, dues per als més petits amb jocs de fusta, un espai de Jocs Gegants per als més grans, una secció per a la lectura en col·laboració amb la Biblioteca Central, un espai d'Aventura i un sector per a la restauració. 

 

Joc al Parc de Nadal
Joc al Parc de Nadal | CEDIDA

 

 

23 i 24 de desembre 

 

Caga Tió Popular

 

Al bell mig del Parc de Nadal, es farà el Caga Tió Popular. Els dies 23 i 24 de desembre, els nens podran fer cagar el Tió des de les 17 h fins a les 20 h. Què els hi donarà? 

 

 

26 de desembre

 

Màgia de Fèlix Brunet

 

El dia de Sant Esteve tindrà lloc l'espectacle de Màgia de Fèlix Brunet a les 18 h. En un ambient dels anys 20, Brunet es podrà veure com un nen del públic s'enlairarà tumbat "a càmera lenta", com una dona es converteix en Maga com en Fèlix o com tallarà per la meitat a alguna persona. Hi haurà música xinesa amb aparació d'uns quants quilograms d'arròs i tres peces. Jocs molt visuals, participatius i divertits, fets totalment de forma original. 

 

27 de desembre 

 

Robòtica

 

Activitat pels nens sobre Robòtica des de les 10 h a 14 h. 

 

29 de desembre 

 

Jaume Barri

 

L'animador infantil Jaume Barri farà la seva aparició amb 'Bekú: la volta al món jugant' a les 12 h. Es tracta d'un espectacle d'animació participatiu en el qual, mitjançant tot tipus d'estils musicals, es convida al públic a ballar en diferents formats tot potenciant les relacions entre les persones. 

 

31 de desembre

 

Cap d'any infantil

 

Els nens podran simular la festa de cap d'any fent-se companyia i jugant entre ells abans de les dotze campanades reals. Podran menjar el raïm i celebrar les dotze campanades dues vegades en el mateix dia. L'activitat anirà de les 11.30 h fins a les 13.30 h i des de les 17.30 h fins a les 19.30 h. 

 

2 de gener

 

Pep López

 

El Pep López portarà el seu espectacle 'Folk Kids'. És l'espectacle sol·licitat on la fòrmula és basada en el ball i les cançons participatives que sempre ha sigut molt imitada. El repertori és de creació i inclouen els temes tradicionals del folk internacional. 

 

Pep Lòpez
Pep Lòpez | CEDIDA

 

 

3 i 4 de gener 

 

Patge reial

 

El patge reial torna un any més a buscar les cartes que els bons minyons han escrit pels reis mags. Els patges reials passaran a les 16.30 h fins a les 20.30 h. 

 

Patge reial
Patge reial | Cerdanyola.info