[SORTEIG TANCAT] Aconsegueix dues entrades gratis per veure a Stacey Kent!

Una de les principals veus del jazz vocal

 

El TOT Cerdanyola, juntament amb el Teatre-Auditori de Sant Cugat, sortegem dues entrades dobles per anar a veure l'actuació d'Stacey Kent que se celebrarà a la sala santcugatenca. Aquest espectacle se celebrarà el dissabte 24 de novembre a les 21 h.

 

Si vols participar en aquest sorteig, només has d'omplir les dades del formulari que s'adjunta més avall. Molta sort a tothom!

 

«Fa anys que Stacey Kent és sense cap problema a dalt de tot de la llista del jazz vocal.» Ho diu Jamie Cullum, un dels seus grans admiradors, i ho diem també nosaltres, també admiradors i testimonis d'uns quants concerts inoblidables al nostre festival d'aquesta artista nascuda als Estats Units però britànica d'adopció i amb una tirada exemplar cap a d'altres cultures, com la francesa i la brasilera.

 

Cantant de fraseig extraordinari, Kent s'estrena a Sant Cugat en formació de quintet (amb la seva parella, Jim Tomlinson, sempre al capdavant) després d'haver editat I Know I Dream, el primer disc orquestral de la seva carrera. Una joia a la qual la revista Downbeat ha concedit cinc estrelles i que alterna clàssics de la bossanova, estàndards americans i cançons firmades per un dels seus lletristes habituals, Kazuo Ishiguro, premi Nobel el 2017. Sens dubte, una de les veus més exquisides del jazz vocal contemporani.

 

 

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.