Aquest disssabte arrencava el CorreTapes 2025. En total, han participat 21 establiments oferint cadascú una tapa durant tot el cap de setmana. Una edició que ha arribat amb rècord d'inscrits i superant les expectatives: 4.000 inscrits. Durant tot el cap de setmana, la gent ha pogut gaudir de les millors tapes realitzades per 21 establiments de la ciutat. Bon moment per gaudir en familia o amb amics.
Els organitzadors i els establiments explicaven en declaracions al TOT, que ho feien amb l'ull posat en la previsió meteorològica, però finalment el temps ha acompanyat. El dissabte va haver dues franges horàries, d'11:30 a 15:30 h i de 19 a 23 h; mentre que al diumenge només va ser d'11:30 a 15:30h ja que a partir de les 18h la plaça Abat Oliba va acollir la festa final, amb l'anunci de la tapa guanyadora i l'entrega de premis de fins a 100 euros pels participants que van entrar en el sorteig. L'expectació entre els cerdanyolencs era molt alta, sobretot, després de l'èxit viscut l'any passat.
Amb el mocador taronja penjat al coll i el got en mà, el bon rotllo va ser la tònica que es va viure des del dissabte al migdia pels carrers de Cerdanyola, sobretot al voltant dels bars situats als carrers Sant Martí i Sant Ramón. Tant ha estat la bona acceptació de la gent, que fins i tot s'ha superat l'edició de l'any passat. Des del Gremi d'Hostaleria es mostraven molt contents i "en només tres anys hem aconseguit situar Cerdanyola al capdavant del Vallès en aquest tipus d'esdeveniments", deia Antonio Castro, membre de la junta. Castro creu que "arribar a tantes tapes en poques hores és una brutalitat. L'hostaleria de Cerdanyola demostra que està a l'alçada".
 
Matí de Corretapes. Foto: Marc Mata
Per la mateixa línia anava la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla: "Fem una valoració fantàstica. S'ha batut record d'inscripcions, de participació, de vots, de tapes venudes... Tota l'hostaleria ha fet un gran esforç per oferir el millor del seu restaurant a la ciutadania", deia. Padilla explicava que els 4000 inscrits no els va sorprendre a l'Ajuntament, ja que "comptavem que hi hauria molta participació". Cristina Padilla destacava que els restauradors "són l'ànima de la restauració de la nostra ciutat".
Finalment, el diumenge a la tarda s'han descobert quina ha sigut la tapa més votada pels participants. La tapa del bar 'Capicua' ha estat la guanyadora d'aquesta edició. A més, s'han repartit tres premis amb un sorteig entre els participants que han votat la tapa guanyadora, és a dir, els tots els que han aconseguit completar sis bars de cada ruta. Els premis han estat: un primer premi de 100€, un segon de 80€ i un tercer de 60€.
 
Foto de familia dels establiments participants. Foto: Marc Mata
Des del restaurant guanyador Capicua, Isaac Gómez, destacava que "això significa que la gent ha valorat la feina que has fet" i que no s'esperaven la xifra d'inscrits. En el cas de La Pizarrita de Juanlu, Juanlu Muñoz, es mostrava molt content i al mateix temps sorprés amb l'èxit d'aquesta edició: "Des del primer moment sabiem que hi hauria molta gent, però en realitat ha estat increïble. Hem vist que no hi ha cap esdeveniment que en un dia i mig hagi venut quasi 50.000 tapes". Juanlu assegurava que durant el cap de setmana "ja s'anava comentant quines tapes agradaven més i el públic que ho ha quadrat".
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.
 
                             Subscriu-te al butlletí
Subscriu-te al butlletí Facebook
       Facebook Twitter
       Twitter Instagram
       Instagram WhatsApp
       WhatsApp Telegram
       Telegram 
             
            