Ciutadans es queda fora de l'Ajuntament de Cerdanyola

La formació taronja perd els tres escons i no tindrà representació en la propera legislatura

Ciutadans ha quedat fora de l'Ajuntament de Cerdanyola després dels resultats obtinguts en les eleccions municipals del 2023. La formació taronja ha estat votada per 262 persones, el que representa només l'1,07% del total dels vots. 

D'aquesta manera, Ciutadans ha passat de ser el tercer partit més votat el 2019, a ser la novena força enguany, per sota de Bellaterra Endavant i només 15 vots per sobre de Gent per Bellaterra

El candidat de Ciutadans, Pau Ortolà, s'ha mostrat decebut amb els resultats i ha assegurat que "ha sigut un desastre sense pal·liatius". En aquest sentit, Ortolà també ha comentat que "imaginavem la possibilitat de baixar en vots, però esperàvem esmorteir la caiguda".

El candidat de Ciutadans, Pau Ortolà, ha lamentat la caiguda en vots del partit. FOTO. Ale Gómez

El candidat de Ciutadans, Pau Ortolà, ha lamentat la caiguda en vots del partit. FOTO. Ale Gómez

 

El líder de Ciutadans ha lamentat "no haver sigut capaços de transmetre el missatge del centre polític i del liberalisme. La gent ha preferit mantenir l’statu quo, donant la majoria al PSC". Una majoria la qual Ortolà ha explicat que "no és una bona notícia ni per nosaltres ni tampoc per a la ciutat".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.