Joan Sánchez (Junts) es compromet a “cercar consensos”

Junts ha celebrat el seu primer acte dins del període de campanya electoral

Junts per Cerdanyola va celebrar el primer acte dins la campanya electoral amb el seu candidat, Joan Sánchez, comprometent-se a treballar “amb empatia” i “cercant consensos”. La formació ha fet bandera dels acords trobats amb el govern durant aquest mandat, però assenyalen que cal avançar més en qüestions relacionades amb l’empresa, el comerç, l’habitatge i la cultura, entre d’altres temes que formen el seu programa electoral.

El dilluns 15 de maig, Junts per Cerdanyola va celebrar un acte amb jardí de Ca n’Ortadó amb l’exalcalde Toni Morral i l’exconseller de la Generalitat Jaume Giró.

Sánchez: “Entre tots serem els millors”

El candidat de Junts a les municipals de Cerdanyola, Joan Sánchez, va destacar la seva voluntat de continuar buscant el consens per tirar endavant projectes a la ciutat: “No diem que som els millors, sinó que entre tots serem els millors perquè tindrem en compte totes les sensibilitats”.

Sánchez, qui ha estat el regidor en solitari del partit durant aquest mandat, es mostra satisfets pels acords assolits, però assegura que encara poden recórrer més camí. Així, celebra l’obertura de l’Oficina de Promoció Econòmica (OPE) a proposta de Junts, però Sánchez considera que cal ampliar les seves funcions. 

També va destacar altres projectes de Junts que estan en marxa a l’Ajuntament, com el mapa de l'amiant o el Pla de Polígons o la dinamització del comerç. “S’ha fet de forma irregular”, critica Sánchez. Com a qüestions millorar, el candidat va assenyalar la gestió de l’habitatge, l’aposta pel parc arqueològic local i la necessitat d’endreçar l’estructura interna del consistori, entre d’altres. 

Sobre els punts en comú trobats durant el mandat, l'alcaldable de Junts considera que cal aconseguir que "aquesta estabilitat doni fruits i aprofitar-la". En l'àmbit de la cultura i l'esport, Sánchez va assenyalar que "se sol parlar d'equipaments", però assegura que una part que té mancances és "la forma de funcionar": "No s’executen les inversions perquè tenim una estrcutura municipal que s’ha d’endreçar i cal posar nassos per dir que determinades coses han de sortir". 

Per la seva banda, Morral va insistir en “la cerca d’aliances amb entitats” com a part important de la gestió política. En el seu cas, Giró va afirmar que des dels ajuntaments cal gestionar la conjuntura actual d’inflació sense apujar els impostos. “Cerdanyola necessita un canvi de gent preparada, amb coneixement, amb ambició, però que toqui de peus a terra”, va dir l’exconseller fent referència al candidat cerdanyolenc. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.