Cerdanyola per la independència

Primer article de l'Assemblea Nacional Catalana a la secció Entitats del TOT

L’ANC treu el cap en aquesta secció per primer cop, però al darrere hi trobem una llarga història.

Amb la confluència de moltes persones provinents de diferents àmbits i per tal d’organitzar la Consulta sobre la independència de Catalunya -feta a la nostra ciutat el 20 de juny del 2010-, es va constituir la Plataforma Cerdanyola Decideix. El 2012, arran de l’assemblea constituent de l’Assemblea Nacional Catalana, va passar a ser-ne el nucli local amb el nom de Cerdanyola per la Independència. Actualment, l’Assemblea Territorial de Cerdanyola de l’ANC està formada per més de quatre-centes persones entre sòcies i simpatitzants.

D’aquests deu anys de lluita en fem un balanç agredolç. D’una banda, voldríem haver aconseguit ja el nostre objectiu (la constitució d’una República catalana) i en conseqüència ens haguéssim dissolt. D’una altra, constatem la perseverança del poble que, malgrat la repressió de l’Estat espanyol en molts camps, es manté dempeus amb el mateix objectiu.

Us anirem informant cada mes de les accions que fem.

 

Secretariat de l’AT

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.